Снимка: Istock

Начинът, по който човек флиртува може да издаде много за личността му и за вътрешния му свят. Някои хора са екстроверти, изразяват емоциите си открито, а това се отразява и в начина им на флиртуване. Винаги ясно ще усетите и ще разберете, че такъв човек флиртува с вас. Той ще се постарае това да не остане незабелязано.

8 малки тайни на успешния флирт

И обратното – срамежливите хора имат съвсем друг подход. Те могат да се държат по-сдържано, да действат косвено, да ви оставят леко объркани дори, защото в един момент се чудите флиртуват ли, а в следващия си казвате, че ви се е сторило.

Е, най-вероятно не ви се е сторило. Ако сте усетили необичайно поведение от страна на някой срамежлив мъж, то най-вероятно е продиктувано именно от неговата срамежливост, която го кара да се отпуска по-трудно във флирта.

Кои са скритите признаци, че срамежлив мъж флиртува с вас?

Срамежливите мъже обръщат внимание на малките жестове

Срамежливите мъже залагат на малките жестове. Понякога са толкова фини и деликатни, че са едва забележими. Някои жени могат дори да не им отдадат такова значение и да ги отминат. Срамежливият мъж ще се опита да ви подскаже със зрителен контакт, че ви харесва. Ще обръща внимание на нещата, които харесвате, но няма да ви натрапва това, че ги е запомнил. По-скоро ще ги вмята помежду другото в разговора.

Ще се държи неловко и странно

Странен смях, който е неконтролиран или дори не на място, неловкост в жестовете и разговорите, оплитане на езика, неподходящи изказвания са само част от примерите за странно поведение на срамежлив човек, който ви харесва. Той ще се опита да ви направи комплимент, но ще прозвучи странно. Ще се опита да ви впечатли, но ще изглежда нелепо. Не се чудете какво му става, а си задайте въпроса дали пък не флиртува с вас. Отговорът може да е „да“.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 1 месец

Срамежливите не знам. Наглите никой не ги обича

12

Следващият път

преди 1 месец

Напишете нещо за срамежлива жена, че ще бъде много по-интересно .

11

Ох,

преди 1 месец

искрено се забавлявам с коментарите тук! :D