Снимка: Istock

През новата седмица Венера ще бъде в разкошен секстил към Нептун, носейки ни хубава енергия, само за любов. Двете планети ще ни помогнат да прощаваме, когато е необходимо в любовен план, но ни позволяват да бъдем и щедри към нова потенциална любов. Никога не знаем кога ще срещнем сродната си душа!

Но фокусът върху нашите модели на действие в романтиката и партньорството ще заеме централно място, след като Меркурий стане ретрограден. Тъй като незабавно ще се изравни с планетата на любовта – Венера, ще бъдем призовани да обмислим дали настоящите ни мисли около въпросите на сърцето ни служат добре или не.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Кое е по-важно във връзките от любовта?

Овен

В последните дни на отиващата си 2022-а, Овенът може да постави под съмнение романтичната си реалност. Това ще се дължи на Венера и Нептун. Оценката на всички стъпки, които сте предприели, за да стигнете до мястото, където се намирате в момента във вашата романтична история, ще ви позволи да придобиете по-цялостно разбиране на всичко, което трябва да бъде пренаписано.

За щастие, ако има някой, който може успешно да редактира любовния ви живот, то това сте вие, Овни. Любовния успех ви очаква, не се съмнявайте, особено ако си търсите нова любов. Вече обвързаните ще се радват на едни хубави празници.

6 знака, че той само ви използва

Телец

Телецът ще прави равносметки за отминалите месеци и това как се е развил любовният му живот. Ако случайно потънете в негативни мисли, напомнете си, че сега разположението на планетите е такова, че има леко забавяне, Меркурий става и ретрограден. Най-хубавото тепърва предстои за вас. В случай, че имате среща, ново запознанство, бъдете внимателни и не се предоверявайте. Ако сте обвързани, късметът в любовта ще ви следва. Любимият човек е готов да покаже най-доброто от своя безусловен любовен потенциал. Очакват ви прекрасни дни заедно.

Близнаци

Обвързаните представители на зодията вероятно имат неща за обсъждане относно интимни предпочитания или финансово състояние във връзката. Меркурий става ретрограден тази седмица и ще се срещне с Венера, като двете планети ще се движат през 8-и дом на споделените ресурси. Може да сте си помислили, че сте разрешили проблем с бюджета, който сте имали или неразбирателство в сексуалния ви живот, само за да откриете, че в крайна сметка това не е така.

Ако сте необвързани и се опитвате да се разделите с болката от романтично предателство или друго любовно негативно преживяване, то тази седмица може да постигнете повече усещане за лекота. Време е да оставите старото. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase