Снимка: Istock

Когато говорим за Коледа, неизменно свързваме този празник с подаръци. Децата го очакват цяла година, а пък ние, възрастните, нямаме търпение да се отдалечим за малко от ангажиментите и да се насладим на заслужена почивка. Настъпи ли месец декември, един въпрос започва да се върти в главата ни: „Какво да подарим на любимия?“. Защо не постъпите по-различно и тази Коледа не изненадате човека до вас с нещо по-така? Например такова, което вие ще носите. Повярвайте ни, той няма да има нищо против!

Предлагаме ви няколко идеи за секси коледни подаръци, които ще направят празника ви още по-специален. Ето ги и тях:

Мрежест чорапогащник

Такъв тип чорапогащници удължават визуално краката, умело прикриват целулита и са сигнал, който мъжете ясно разчитат, а именно: „Секс“. Независимо дали ще носите чорапогащника под дрехите или пък ще го изненадате под завивките, бъдете готови той да ви нападне. Ако искате да увеличите още повече напрежението, облечете го на общото семейно събиране и оставете от него да се вижда много малка част. Гарантираме ви, че той няма да има търпение да останете насаме.

Идеи за коледен подарък за човек, който си има всичко

Секси бельо

Една абсолютна класика. Подарете на мъжа до вас... себе си. Само че една по-разкрепостена версия. Отпуснете съзнанието си и сложете секси бельо под коледния пуловер. Мъжете обожават изненадите. За да допълните секси визията, сложете яркочервено червило и очна линия. Нека прическата ви загатва за изненадата, която сте подготвили.

Топ 5 на най-омразните подаръци за Коледа

Секси зарове

Всички сме виждали тези закачливи подаръци в магазините за възрастни. Те няма да ви струват много, но за сметка на това ще могат да направят Коледата незабравима за избраника за вашето сърце. Завъртете зарчетата и вижте какво ще ви се падне – нова секс поза или пък френска целувка?

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase