Снимка: Istock

Обратното броене започна и вече с нетърпение гледаме към новата 2023-а! Какво ще ни донесе тя, ще бъдем ли по-щастливи, по-успешни и с повече сбъднати мечти? Малко остава и ще разберем, но тъй като сме нетърпеливи да узнаем, надникваме в астрологичната прогноза за 2023 година.

В нея се открояват 5 зодиакални знака, за които годината ще бъде много късметлийска и успешна. Кои са те, вижте в следващите редове.

Телец

Телци, още с началото на годината ви очакват вълнуващи преживявания и много емоции. Тъй като 2023-а ще бъде изключително динамична година за вас, добре е отсега да си изготвите план и цели за предстоящите месеци, за да сте подготвени. През първите месеци от годината е възможно за някои да прозвучи Менделсон, а други ще се нанасят в нов апартамент. Едно е сигурно – 2023-а ще е запомняща се година за вас, изпълнена с промени и приятни емоции.

Това, което ще ви направи най-щастливи през новата година е любовта. Ще се носите на нейните криле, ще се чувствате обичани, обгрижвани, уважавани и това ще ви зарежда с много емоции и настроение. Ако има дума, която да определи тази година, това ще е Любовта. Ще ѝ се отдадете с цяло сърце и душа. Възможно е сключване на брак, купуване на жилище, както и зачеване на дете. Една от най-силните години в личен план за вас предстои.

Кои зодии ще имат повече пари през 2023

Близнаци

Скъпи Близнаци, 2023-а се очертава като една от най-късметлийските за вас. Ще успеете да реализирате много от поставените цели и ще се насладите на признание и успехи. Късметът ще е неотлъчно до вас и ще ви помогне да постигнете много от начертаните планове с лекота и финес.

Възможни са професионални израствания, много кариерни успехи и дори повишение. Едно от хубавите неща на предстоящата година е, че ще ви даде възможност да покажете какво сте научили през годините досега, какви поуки сте си взели и как прилагате наученото към днешна дата.

Много от представителите на зодия Близнаци ще имат голям успех в бизнеса и работата, но късметът няма да ги остави и в любовен план. Годината ще ви предложи вълнуващи изненади и предизвикателства в любовта. Последното, което можете да очаквате е рутина и скука през 2023-а.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase