Снимка: Istock

През новата седмица ще ни бъде трудно да разберем какво искаме в любовта, когато поставяме под въпрос собствената си идентичност. Слънцето е в квадрат с Нептун и това ни носи заблуди, „мъглявини“ в любовта. Това означава, че е време за проверка на реалността, особено в настоящата ни връзка. След като се освободим от нашето нептуново объркване, ще се почувстваме заредени с положителни мисли и готови да възприемем прогресивен подход в любовните въпроси. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Как да го накарате да ви забележи?

Овен

Всичко, в което сте мислили, че вярвате, може да бъде поставено под въпрос тази седмица, а това ще ви накара да бъдете много по-негативни по отношение на любовните въпроси. Без значение колко оптимистични се опитвате да бъдете относно любовта, тя може да ви разочарова по някакъв начин. Бъдете внимателни, ако сте във връзка, защото и незначителните неща могат да доведат до негативност в отношенията. Опитайте се да възстановите вярата си в хубавото, в любовта. Ако сте необвързани, ще преразгледате стари взаимоотношения, ще мислите в посока какъв партньор заслужавате.

Телец

Ако сте във връзка, може да почувствате, че партньорът ви ви прави на глупак. Има вероятност да е скрита информация относно финанси, което обаче може да приключи, когато Слънцето е в квадрат с Нептун през тази седмица в сряда. Тази тема с парите и несподелянето от страна на любимия човек, може силно да ви разочарова. Опитайте се да изясните ситуацията. Необвързаните Телци може да имат интересна среща, която да прерасне в романс.

Любовен хороскоп за декември

Близнаци

Близнаците ще почувстват, че сегашното им състояние на връзка или липсата на такава, ги съсипва повече, отколкото да повдига духа им. Ако сте обвързани, вероятно се притеснявате, че партньорът ви прави нещо, което ще навреди на репутацията ви или ще ви затрудни по някакъв начин да успеете в някаква цел. Ще се наложи да разберете дали притесненията ви са основателни или не. Без значение дали сте във връзка или търсите половинката си, отървете се от натрапчивото притеснение. Отпуснете се – всичко е в ума ви. Не влагайте енергия в тази негативност!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase