Снимка: Istock

Комуникацията ще бъде водеща през тази седмица. Меркурий прави точен съвпад с Венера, помагайки ни да се свържем с другите, да общуваме по-ефективно. Периодът е подходящ за обсъждане на важни теми с любимия човек. Можем да поставим и ново начало във всички направления на живота си, тъй като ни очаква новолуние в знака на Стрелец. Новолунието е тясно свързано със съвпада Венера-Меркурий, което предполага, че мненията ни по романтичен въпрос са на път да се променят към по-добро.

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Родените под знака на зодия Овен ще се вълнуват от някои въпроси през тази седмица, които определено ще повлияят на любовния им живот. Фокусирането върху духовния и интелектуалния ви напредък не означава, че няма да имате време за любов. Всъщност е възможно да станете все по-философски настроени по отношение на романтичните въпроси и особено по отношение на избора на партньор. Някои от вас, които се срещат с определен човек, може да се опитат да проверят дали са на едно и също духовно или интелектуално ниво. Ако не сте, може да се наложи да се запитате дали има място за напредък, което е важно за любовта.

Необвързаните да не бързат, а да изчакат по-добри перспективи, ако на този етап за тях няма такива. Сериозно обвързаните ще заложат на добрата комуникация и сближаването с любимия човек.

Меркурий в Стрелец – думите стават опасни

Телец

През новата седмица Телците може да разберат, че е време да помислят да бъдат по-селективни относно това с кого споделят интимната си енергия. Ако сте необвързани, може да имате възможност да се отдадете на интимна среща с някого, но вероятно не сте сигурни дали трябва да се възползвате или не. Можете да намерите отговора, като се запитате дали тази ситуация ще ви зареди положително или ще ви изтощи. Ако имате сериозна връзка, то новолунието тази седмица може да ви донесе важни новини, свързани с финансите на вашия партньор. И двамата ще искате да празнувате!

3 зодии, склонни да забиват нож в гърба

Близнаци

Любовта е във въздуха, Близнаци! Меркурий ще бъде в добра позиция към Венера в понеделник във вашия романтичен сектор, последван от новолунието на 24 ноември в същата област на вашата карта. Ако сте необвързани, много е възможно да срещнете нова за вас личност, която да има силата да промени положително вашата гледна точка за любовта по много начини. Само не забравяйте, че с ретрограден Марс във вашия знак всичко ново може да отнеме повече време, за да се случи, затова бъдете търпеливи. При обвързаните партньорът може да ви помогне да разширите хоризонтите си по някакъв начин. Очаква ви хубава седмица за любовта. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase