Снимка: Istock

Всяка зодия има своята репутация. Колкото и различни да са хората въпреки еднаквата им зодия, в техните личностни характеристики и черти от характера се откриват изумително много сходства. Те се проявяват в различни ситуации и макар да носят своята индивидуалност, звездите по някакъв начин ги карат да действат сходно в определени моменти.

Трите най-упорити зодии, които постигат всичко

Някои зодии се славят като лоялни и добри приятели, колеги, които няма да ви предадат, добри съпрузи – изобщо хора, на които може да се разчита. Докато други са по-склонни на предателство. Някои зодии дори са толкова безапелационни, че могат ненадейно да ви забият нож в гърба.

Личността, поведението и начините на реакция на всяка зодия се определят от управляващата планета. Елементите и модалността също са фактор в това как различните зодии реагират в дадени ситуации, как приемат трудностите, как се измъкват, когато се окажат в кризисна ситуация.

Четирите най-искрени зодии, които общуват открито

Когато се говори за негативни черти от характера, каквато е склонността към забиване на нож в гърба, трябва да се отбележи, че нито една зодия не е само добра или лоша. Всеки знак, всеки индивидуален човек има своите отрицателни и положителни черти. По тази причина е трудно да се обяви, че някоя зодия е изцяло и напълно склонна към болезнено предателство, но все пак астрологията е тук, за да ви помогне да се ориентирате какво можете да очаквате от някои знаци.

Кои са зодиите, които са най-склонни да забиват нож в гърба?

Овен

Овенът е водач. Той е разположен на първо място в зодиака и това не е случайно. Този знак поставя себе си пред другите. Той смята, че е първи във всяко отношение, включително поставя себе си на първо място пред всички и всичко. Ако Овенът се почувства застрашен или несигурен, той много бързо може да ви предаде, да ви забие нож в гърба или просто да си тръгне триумфално без обяснения.

Най-привлекателните физически черти на всяка зодия

Управляващата планета на Овена е Марс, богът на войната. Той може да създава проблеми, от които да произтичат още проблеми. Овните не се страхуват да воюват, да се бият, понякога го правят просто за удоволствие. Много често можете да получите неочаквана ответна реакция, за която ще се чудите откъде е дошла. Гръм от ясно небе е израз, който много точно определя поведението на Овните в кризисни ситуации.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase