Снимка: Istock

Търсенето на любовта изглежда като нещо просто и обикновено, но всъщност не е толкова лесно да привлечете вниманието на мъжете, особено ако сте срамежливо момиче. Да накарате мъж да се влюби във вас може да е истинско предизвикателство, най-вече ако не сте самоуверена и с високо самочувствие.

Излизането по срещи в много случаи изисква майсторство и похвати, които правят една жена привлекателна и обаятелна. За да успеете в това начинание, вижте кои са начините да „хващате окото“ на мъжете всеки път.

Ето 10 начина да успеете:

1. Бъдете уверени в себе си.

Уверените жени са много по-привлекателни от плахите и такива с ниско самочувствие. Ако сте боязливи и предпазливи в думите и действията си, ако излъчвате страх и неувереност, това автоматично ви прави не особено привлекателни, дори незабележими. Излъчването на увереност и високо самочувствие е ключово, когато искате да впечатлите един мъж.

2. Обличайте се, за да направите впечатление.

Облеклото има голямо значение за това дали ще бъдете забелязани или не. Не е нужно да се обличате прекалено предизвикателно или разголено, дори напротив. Оскъдното облекло подсказва за лесна достъпност, което също ви прави безинтересни. Докато облеклото, което подчертава същността ви и ви отличава от всички останали е нещо, което впечатлява и привлича не само мъжкото око, но и това на всички наоколо.

3. Флиртуващо, ведро и позитивно поведение.

Положителното излъчване, закачливостта, смехът, флиртуването с поглед и език на тялото са едни от най-важните тайни на успеха в запознанствата. Ако усвоите тези похвати, няма да имате никакви проблеми в това да привлечете мъжкото внимание. Дори ще имате възможност да си избирате измежду многото мъжки погледи, които ще привлечете с това впечатляващо излъчване, което действа като магнит.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

17

хахаха

преди 2 месеца

Гледай си проста та та и забрави за чужди жени,чу кун дур:))))

16

Защо лъжете, мъже?!

преди 2 месеца

Не сте били харесвали жени с джуки, силикони, вулгарно облечени и с вулгарно поведение, а сте харесвали скромни, добри и грозни жени?! Всички ви повЕрвахме, ше знаете, хаха. Не познавам нито един мъж, който да не е бил прецакан точно от к*****. Ама, като ти вземе къщата, децата и парите и си викате "по-добре и дебела, ама да не ми досъсипе живота", нищо че пак продължавате да точите лиги по някоя плеймейтка. Сами сте си виновни, защото колкото вие ставате за нещо - толкова и жените ви.

15

до 24

преди 2 месеца

Важно е ти от кои мъже си.Ако се подадеш на първата срещната надута джука ,значи нищо не стават от тебе.Аз обичам да ги въртя няколко такива покрай мен ,и все пак да съм с жена си.