Снимка: Istock

Срещите са вълнуващи, особено когато дълго време сте търсили любовта и вече нямате търпение да се обвържете, да откриете точния партньор. Това може да ви вкара в капана на прекаленото разположение. Когато сте готови на всичко, само и само да задържите вниманието на човека, с когото се срещате, това лека-полека ви прави все по-малко интересна. Отчаянието си личи от далече. То може да отблъсне дори най-влюбения мъж.

Срещите са игра. В тази игра трябва да изиграете картите си по най-добрия начин, ако искате да накарате един мъж да се влюби във вас. Мъжете са преследвачи и ловци. Не бихте привлекли вниманието им, ако сте на разположение винаги и по всякакви начини.

За да разберете дали сте твърде благоразположени във връзките си, отговорете на следните въпроси.

Приемате ли покани за срещи в последния момент?

Ако не се замисляте и приемате моментално, когато някой ухажор ви покани на среща, това означава, че сте прекалено на разположение. За да сте по-загадъчни, опитайте се да не откликвате веднага на всяка покана, още повече ако е в последния момент. Така ще изглеждате по-заети, загадъчни, интригуващи. Ако сте винаги на разположение мъжът свиква, че може да си играе с вас както си поиска и както му е удобно. Не се учудвайте, ако скоро изгуби интерес към вас.

Винаги ли вдигате телефона веднага, когато той звъни?

Ако правите това, той ще започне да си мисли, че държите телефона си в ръце в очакване на обаждането. Следващият път, когато ви се обади, не вдигайте веднага или просто оставете линията да дава свободно. Върнете обаждането след известно време. Не показвайте, че сте на разположение във всяка минута.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 3 месеца

Аз като и размахам банкнота от 200 авро и ми отговаря на секундата и рухва цялата схема от статията :))) а с банкнота от 400 евро пред носа и почва тя да ме преследва

20

Анонимен

преди 3 месеца

Аз като и размахам банкнота от 200 авро и ми отговаря на секундата и рухва цялата схема от статията :))) а с банкнота от 400 евро пред часа и почва тя да ме преследва

19

Аз съм Аз

преди 3 месеца

Аз се ожених за красива и добра жена и имаме деца и благодаря на съдбата женете се раждайте и се веселете щастлив съм