Снимка: Istock

Седмицата започва интензивно, тъй като Венера няма да бъде в добра позиция към Плутон. Това може да се изрази като повишено желание за контрол в любовна връзка. В четвъртък Венера влиза в знака на Лъв, но към това събитие се присъединява и пълнолунието във Водолей.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Планетата на любовта – Венера, навлиза във вашия романтичен сектор, създавайки енергия, от която новите връзки могат да процъфтяват и текущите взаимоотношения да се задълбочават. Може също така да се почувствате по-леко и по-щастливи, готови да прегърнете радостта от живота в най-голяма степен. В резултат на тази атмосфера на търсене на удоволствие, вие, скъпи Овни, сте по-способни да привлечете някого по свой начин, който знае как да ви накара да се усмихнете.

Пълнолунието също ще окаже влияние върху любовта ви, помагайки ви да постигнете романтично удовлетворение. Ако сте във връзка, с любимия ви човек, определено ще имате една прекрасна седмица.

Телец

Ако се срещате с някого или сте във връзка, то тази седмица са възможни вербални спаринги, които могат да преобърнат ситуацията ви. Венера се противопоставя на Плутон, който се движи през вашата комуникационна ос. Това е предпоставка за конфликти, ако се опитате да се контролирате един друг.

За щастие, щом Венера влезе във вашия 4-ти дом, фокусът се измества от конфликта към семейната динамика, създаването на по-стабилна връзка, празнуване на живота като цяло с половинката.

Близнаци

Финансовите проблеми могат да създадат напрежение във всяка настояща връзка тази седмица. Венера няма да е в добра позиция към Плутон по вашата финансова ос. Това може да подтикне вас или партньора ви да поискате контрол върху харченето на пари. Венера ще внесе баланс между парите и любовта. Ако сте необвързани, може да се окаже, че някъде близо до вас има някого, между когото и вас може да започнат да прехвърчат любовни емоции.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase