Снимка: Istock

На 21 май настъпва сезонът на зодиакалният знак Близнаци. Той ще продължи до 20 юни. Управляваща планета на този знак е Меркурий. Близнаците са забавни, енергични, много любознателни, обичащи флирта.

Те са въздушен знак, който отговаря за комуникацията и себеизразяването. С настъпването на сезона на Близнаците, за нас настъпва силен период, в който освен че можем да станем по-добри слушатели, можем да поработим върху това как изразяваме себе си.

През сезон 2022 на Близнаци, планетата Меркурий ще бъде ретроградна. Това може да ни накара да се усещаме по-бъркани, напрегнати, да вярваме, че всичко, което е в застой ще си остане така.

Когато една планета е ретроградна, тогава е време да спрем, да се опитате да се свържем със себе си и да се фокусираме върху онези неща, които са ни сигурни и ясни.

Разбира се, през сезона на Близнаци, без значение под кой зодиакален знак сме родени, може да се доверим на 4 камъка с невероятна положителна енергия. Да ги декорираме в дома си, да ги носим като бижу или като малко парче в чантата си. Вижте кои са.

Ангелит

Камък, който се свързва с гърлената чакра. Подходящ е за стимулиране на комуникацията, себеизразяването, както и на тимусната жлеза, известна още като жлезата на щастието. Близнаците са известни като едни от най-приказливите в зодиака. По време на техния сезон, ако ни липсва достатъчно смелост да заявим позицията си, ако ни липсва самочувствие, можем да се доверим на камъка ангелит.

Камъни за положителна енергия в дома според фъншуй

Смарагд

Красив зелен камък. Зеленият цвят стимулира сърдечната чакра. Това го прави чудесен камък за стимулиране на любов и грижа към себе си, за подобряване на романтичните взаимоотношения. Но не бива да забравяме, че зеленият цвят се свързва и с парите, спокойствието и баланса.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase