Снимка: Istock

Едно от най-честите недоразумения във връзките е, когато двамата партньори имат различна представа за това на какъв етап е връзката им. Ако вие си мислите, че сте гаджета, а той си мисли, че сте просто приятели, имате проблем.

Когато очакванията и чувствата са различни може да ви заболи истински. Розовите очила, които си поставяме заради страстта, любовта и усмивките в началото на връзката, често ни карат да бъдем заслепени от това каква е реалността. Има вероятност да не сте проследили всички сигнали и жестове, които издават дали партньорът ви има сериозни намерения към вас.

А ето и какви са знаците, че той има сериозни намерения и чувства към вас.

1. Той държи ръката ви на публични места.

Ако партньорът ви има чувства към вас и има намерение те да прераснат в нещо по-сериозно, той няма да се страхува да го покаже пред света. Ще имате повод за притеснение, ако той пуска ръката ви на публични места или когато се приближи негов приятел. Но ако не ви пуска нито за миг, той има истински сериозни намерения за връзката ви.

2. Той е там, когато е казал, че ще бъде.

Щом държи на думата си е лесно да разчитате на него. А когато някой се опитва да ви покаже, че е надежден и е винаги до вас, когато имате нужда или когато просто имате среща, той държи на вас.

3. Той ви запознава със семейството и приятелите си.

Никой мъж няма да побърза да ви запознае с близкия си кръг, ако не е сигурен, че иска да продължите връзката си напред. Той е сериозен към вас и има истински намерения, ако ви запознава с важните в живота си хора.

4. Нарича ви „приятелката ми“.

Ако той ви окачествява като негова приятелка, това е знак за свързаност, който е сериозен показател за отношението му към вас. Етикетът е нещо хубаво в този случай. Той показва, че вие имате своето място в живота на партньора си и той не се страхува да го заяви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 месец

Свършва след вас, това е много сигурен знак.

9

ОСВЕН ТОВА

преди 1 месец

ПЕРИОДИЧНО ВИ "УВАЖАВА"

8

Анонимен

преди 1 месец

Държи ръката ти на публични места, когато иска да покаже на околните, че си има гадже. Със същата цел пред приятелите си те нарича "жена ми", за да се изфука, че вече сте станали твърде близки в сферата на физическите интимности. Останалите знаци, изброени в материала по-горе наистина доказват, че отношението му спрямо вас е сериозно и е твърде възможно да прерасне в сериозни намерения за съвместен живот и деца.