Снимка: Istock

Когато се срещате с някого и имате все още неангажираща връзка е нормално все пак да се запитате дали отношенията ви имат бъдеще. А може и на този етап изобщо да не ви е до това, да искате просто да се пуснете по течението, без да правите планове. И все пак, някои признаци издават кога една несериозна и неангажираща връзка има потенциал да се превърне в нещо значимо, което да прерасне в дългосрочен ангажимент, а защо не и в брак.

Вижте кои са признаците, че неангажиращата ви връзка може да се превърне в брак.

1. Вие сте луди един по друг.

Страстта и желанието да прекарвате времето си заедно са много важни, защото показват отдаденост и стремеж да подарите цялото си свободно време на любимия човек. Това са важни предпоставки за дългосрочни отношения, защото показват колко приятна е компанията на човека до вас и колко важно е присъствието му в живота ви.

2. Не си играете един с друг.

Една неангажираща и несериозна връзка се отличава от връзките с потенциал за развитие по това дали партньорите си играят един с друг, дали се правят на интересни пред другия, дали използват някакви стереотипи за повишаване на вниманието и нуждата на другия. Но когато не играете никакви игрички, честни и открити сте един с друг и имате прекрасна комуникация, това е потенциален знак, че връзката ви може да прерасне в брак.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.