Снимка: istock

 Имате чудесна връзка. Заедно сте от доста време и идеята партньорът ви да спре да ви обича или да спре да бъде физически и емоционално привлечен от вас ви плаши. Нормално е, защото това е и най-големият страх на повечето хора – да не би да си омръзнат, да не би връзката им да стане скучна или да се отдалечат един от друг.

 
Нормално е с времето връзките да започнат да се усещат като заседнали, спрели на едно място, зациклили. Както и да го наричате, това е етап, който се случва при повечето двойки и който не е необратим. Ако се чувствате зациклили във връзката си, това съвсем не означава, че любовта си е отишла. Най-вероятно искрата е тази, която се нуждае от повторно разпалване и за щастие има някои начини да го направите.
 
Вижте 4 забавни начина, с които ще можете да запалите искрата в леко угасналата страст помежду ви.
 
1. Направете партньора си приоритет отново.
 
Спомнете си как в началото на връзката ви сте били приоритет един за друг. Направете го отново. Обръщайте повече внимание на партньора си. Интересувайте се как е минал денят му, ако постепенно сте спрели да проявявате такива интереси към него. Отделяйте повече време да прекарвате заедно. Не отменяйте плановете си, ако някоя приятелка ви се обади, а напротив – дайте приоритет на времето с половинката си. Той ще го оцени и ще се почувства отново привлечен от вас, както преди.
 
2. Забавлявайте се и се смейте заедно.
 
В напрегнатото ежедневие може да сте забравили какво е това хумор и шеги. Време е да си го припомните. Искрата се съживява най-пълноценно, ако се смеете заедно, забавлявате се и си прекарвате страхотно. Колкото повече се забавлявате заедно, толкова повече ще искате да не се отделяте един от друг. С течение на времето натрупването на проблеми във връзката може да изтрие усмивките от лицата ви, да ви накара да забравите колко сте се смели преди и как не сте мислели за сериозните неща. Опитайте се да се върнете към това време.
 
Всичко по темата четете в Az-jenata.bg тук
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase