Снимка: Istock

Всяка жена се опитва да избяга от мамините синчета. Те са известни с нездравословната си привързаност към майките си и никога жена не би искала да се съревновава с тази фигура. Проблемите, които могат да произтекат от зависимостта между майка и син са големи. Те могат да попречат на щастливите отношения във връзката. Могат да се окажат пречка за всяко решение и стъпка, която искате да предприемете.

Ето 5 причини, поради които е истинско предизвикателство да имате връзка с мамино синче.

1. Майката винаги ще е негов приоритет.

Коя жена не би искала да е приоритет, център в живота на любимия си мъж. Ако имате връзка с мамино синче трябва да свикнете да бъдете на второ място. Майката ще получава цялото време на света, ще се радва на обожанието на сина си, той ще се старае да прави нея щастлива повече, отколкото вас.

2. Той вероятно изпитва несигурност.

Мъжете, които имат силна нездравословна връзка с майките си, често изпитват несигурност във връзките си. Те търсят жена със същите качества, като майките си, но никога не са удовлетворени от нея, дори да покрива критериите. Те се допитват за всичко до майките си. Търсят тяхното одобрение. Не взимат решения, без да са ги съгласували с майките си или без те да са одобрили решението. Това може да е предизвикателство за търпението ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase