Снимка: Istock

Знаете ли какво е общото между камъните лапис лазули, амазонит, розов кварц? Освен че са красиви, според фъншуй имат силата да подобряват потока на парите към нас. Въпреки че доброто материално състояние не е заложено само в красотата на едни камъни, а е резултат от упорита работа и вяра в успеха, понякога се случва да се откажем от всичко, защото нещата не вървят. Постоянно се оплакваме, че нямаме, че нищо положително не ни се случва, а това генерира отрицателна енергия край нас. Тогава се доверяваме на фъншуй камъните, които ни помагат да разсеем тази енергия, подобрявайки потока на парите.

Вижте още 5 камъка, които може да носите като аксесоар или да декорирате в дома или офиса си.

Пирит

Блестящ и красив, такъв е пиритът. Той ни носи положителна енергия, освен това ни помага да изчистим онази енергия на застой, както и усещането, че не успяваме в нищо. Разкрива нашата динамична енергия, повишава фокуса ни и не позволява на отрицателните мисли да се прокрадват.

Тигрово око

Въпреки че този камък е познат като такъв, който ни защитава от зли очи, тигровото око ни помага да поканим късмета в живота си, особено този, който е свързан с подобряване на финансите. Камъкът подхранва положителните мисли, помага също така да съберем своята енергия, а не да я разпиляваме, да бъдем стабилни и фокусирани в постигането на своите цели. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase