Снимка: Istock

Всеки човек малко или много преживява събитията край себе си. Има хора, които успяват да запазят баланс, докато други могат да бъдат определени като много емоционални. Да си много емоционален има своите силни и слаби страни. Дали вие сте такава личност, може да проверите тук. От какво се нуждае една силно емоционална личност, за да бъде щастлива?

1. По-бавен, по-опростен ритъм на живот, който не включва бързане сутрин за работа. Такива хора са склонни и по-често да се колебаят от останалите дори за елементарни неща, като дали им се яде пилешка супа с фиде или ориз. Ето защо и бавно пазаруват хранителни продукти, дрехи и други принадлежности.

2. Време за почивка след натоварен ден. Подобно на интровертите, силно чувствителните личности имат нужда да презаредят енергийните си нива, тъй като са склонни да приемат твърде много информация, да преживяват хубавото и негативното много по-силно от останалите.

3. Спокойно, тихо място за оттегляне. Това може да е любимата им стая, кафене, ресторант, сред природата.

4. Не крийте емоциите си и ако ви се плаче – поплачете си. Според д-р Илейн Аарон, автор на The Highly Sensitive Person, чувствителните хора са склонни да плачат по-лесно от другите. „Чувствителните хора не могат да не изразят това, което чувстват“, каза тя пред Huffington Post. „Те показват гнева си, те показват своето щастие.“

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 месеца

Ние шоферите от НСО се нуждаем от Десито

8

един шамар

преди 3 месеца

един шамар и настроението им много бързо ще се оправи по бай тошово време психологът беше пръчката и всичко някак бяха щастливи демокрацията е фалш направи целия ни народ Джен дъри

7

приемал

преди 3 месеца

немакои да ти доиде на приема щот смьрди6 на дьрто