Снимка: istock

Колко често ви се случва при ново запознанство, ако човекът ви се стори интересен, да го попитате коя е зодията му? Любопитство, в което може би търсим сходство, ориентир спрямо някои черти на зодиакалния знак. Е, колкото и да не ни се иска, звездната карта разкрива, че има значение как и дали ще ни е приятно да общуваме с представители на една или друга зодия, а също и дали ще създадем трайни приятелства.

Вижте няколко интересни, но дълготрайни дружби в зодиака.
 
Водолей и Риби
 
Водолеят е проницателен и интелигентен, докато Рибите са големи мечтатели и са склонни да бъдат много емоционални. За останалите знаци в зодиака, тези двата изглеждат твърде странни. Въпреки това, те могат да работят добре един с друг и да имат чудесно приятелство. Водолеят ще успее да задържи Рибите на земята, докато емоционалните Риби ще помогнат на Водолея да бъде мечтател, да развихри своето въображение и да хармонизира своите чувства.
 
Дева и Водолей
 
Още едно интересно приятелство в зодиака. За родените под знака на зодия Дева знаем, че те са големи перфекционисти, проявяват строгост и донякъде внасят напрежение във всичко. От друга страна представители на зодия Водолей са умни, практични и логични. Успяват да се справят с делата по много рационален и структуриран начин. Като двойка приятели, а защо не и любовна двойка, биха могли да измислят общ изход от сложните ситуации, защото имат голяма интелектуална сила.
 
Скорпион и Везни
 
Скорпионите трудно допускат хората до себе си, те са мнителни, потайни, на моменти твърде затворени. Въпреки това Везните могат да пробият тяхната защита, а двата знака да извлекат максимума от едно отлично приятелство.
 
Скорпионът ще внесе много страст, интензивност и сила в живота на Везните, докато те ще покажат колко е хубаво да имаш до себе си за приятел някого, който да те обгрижва и изслушва.
 
Всички зодии вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase