Снимка: Istock

Раздялата е труден момент от живота на почти всеки човек. Малцина са онези, които са открили вечната любов от раз. Повечето се срещат и разделят с различни партньори през целия си живот в търсене на любовта.

Всяка раздяла е трудна, дори да е била по ваша инициатива. За да се възстановите е необходимо време. Психиката и емоционалното състояние се нуждаят от глътка въздух, която понякога може да трае и по-дълго.

Няма точна рецепта за това колко време е нужно, за да сте готови за следващата връзка. Но ето няколко признака, че е дошъл моментът да опитате отново да потърсите любовта.

Не забравяйте, че срещите изискват енергия

Срещите, търсенето на любовта, връзките – всичко това изисква енергия и активност от ваша страна. Ако не се чувствате готови за връзка, вероятно няма да вложите и никаква енергия, дори да се срещате с някого насила, само за да забравите старата любов. Преди да се впуснете в нови срещи и нова връзка, преценете дали наистина имате енергия за това. Ако имате, значи сте готови.

Инвестирайте в себе си

Най-добрият начин да се съживите след травмата и да продължите напред е да инвестирате в себе си. Само така ще си върнете енергията и самочувствието. Когато обичате себе си и се грижите за това да се чувствате добре, ще започнете да излъчвате привличаща енергия.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

5

Ястреб Османлията

преди 1 месец

Аз и да съм готов, чичо Яшар не ми позволява. Всяка вечер ми набива ковид в диpникa и ме оставя омаломощен и разтреперан на овчата кожа през огнището...

4

Щурмовак

преди 1 месец

За целувки и любов винаги готов!

3

Анонимен

преди 1 месец

От как съм женен по-рядко заглеждам сладурчета като Михаелчето!