Снимка: Istock

Жените по природа сме по-чувствителни, емоционални. Когато любовта се намеси, ние всячески искаме да покажем всичко, което изпитваме към партньора си. Думи, действия, споделяне, сълзи. Точно това ни прави уникални. От друга страна мъжете по-често показват с действия любовта си. Ако се чудите дали партньорът ви обича, вижте няколко признака, че сте специална за него.

Целувките са важни за него и не ги брои. Целувките са част от интимността и с времето сякаш забравяме за тях. Ако той обаче често си краде време, за да ви целуне, без значение дали сте само двамата, на обществено място, че днес вече ви е целувал, това е сигурен знак, че изпитва силни емоции към вас.

Не харесва разстоянията между вас. И това не се отнася само до това да иска да ви гушка. Когато един мъж обича една жена, той ще иска да бъде максимално време с нея, ще се опитва да скъси разстоянията по всякакъв начин, което не включва само секс. Разстоянията между двама души може да се изразяват в несподелянето на важни мигове, несподеляне, недоверие.

Добър слушател е. Ако вашият партньор е добър слушател и комуникатор, определено сте късметлийка, но е и показател за неговата любов към вас. Много връзки приключват, защото партньорите нямат желание да се научат да чуват какво им казва другият. Особено мъжете не са от тези, които се впускат в подробни разговори, освен ако наистина обичат.

Хубави мигове, но и периоди, в които е трудно персонално за вас или има трудности, през които преминавате като двойка, но той е все така до вас, подкрепяйки ви. Негласно ви казва, че ви обича, защото партньорите се познават в трудните моменти.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

5

мачовци бсп

преди 2 месеца

вие си отговаряте за бизнесите ви мутри бсп мошеници специални бау

4

Анонимен

преди 2 месеца

не прехвърляйте задълженията си на други изобщо

3

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не съм била специална, но другата е. Какво повече, защо да се живее със спотаена ненавист. Казвайте си открито и без това всичко е ясно.