Снимка: Istock

Понякога човек се нуждае от време, за да осъзнае, че връзката му върви към своя край. Не всички отношения устояват на изпитанията на времето. Много често връзките се превръщат в едностранни отношения, в които само единият партньор полага усилия, а другият се дистанцира. В крайна сметка усилията в такива случаи не си заслужават.

За да спрете да полагате усилия на вятъра и за да освободите себе си от угнетяващи отношения без перспектива, вижте кои са червените флагове, които и без това предвещават раздяла.

Не се смее на шегите ви

Смехът е признак на здравословни отношения. Когато се смеете искрено на шегите си, това показва, че се разбирате дори без думи, на една вълна сте и се чувствате добре в компанията на другия. Шегите са белег на разбирателство, на сходство и комфорт. Когато той спре да се смее на шегите ви, това е знак, че или досега го е правел насила, за да спазва социално приемливата норма във връзката, или тотално е изгубил чувствата си към вас, което го кара да спре да се старае.

Прави планове, дава обещания, но не ги спазва

Друг червен флаг, който предшества края на връзката, е липсата на интерес към бъдещите общи планове. Когато партньорът ви обещава разни неща, само за да ви хвърли прах в очите, а после не ги спазва, това е признак на наближаваща раздяла.

Говори с ужасни думи за бившата си

В началото може да ви се стори чудесно, че обича вас, а мрази нея, но това е лош знак. Когато човек проявява ожесточение и омраза към бившия си партньор, говори за него яростно или преекспонира нещата в негативна посока, това е червен флаг, който подсказва или че все още има чувства към нея, или че същото би сполетяло и вас, когато се разделите – ще получите само омраза от него без адекватна обективна преценка на отношенията.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 1 месец

Истина е. Края настъпва когато разказвате *** вицове, а той не се смее.

10

!!!!

преди 1 месец

Истината е една...........80 % от жените искат мъж с повече пари, и по-надарен, да ги клати по-добре!Истинските жени, способни на дълбоки чувства и истинска връзка , стават, все по-малко................а при най-младото поколение(сега тия на 10 години) са малцинство.........не 20 % ами едва 2 %!!!

9

????

преди 1 месец

И защо все жените са жертви в тия сайтове, написани от жени и за жени????