Снимка: Istock

Връзките понякога влизат в застой по различни причини. Една от тях може да е емоционално отдръпване или охладняване от страна на партньора ви. Възходи и падения съществуват във всички отношения, но някои признаци показват, че партньорът ви може тотално да се е отказал от вас.

За съжаление, в някои случаи хората не избират да приключат връзката си открито, а продължават да поддържат отношенията си, колкото да не са сами.

Съществуват признаци, които подсказват, че партньорът ви е приключил с вас, но просто продължава да стои във връзката. Отношението му към вас и връзката ви може да ви накара да страдате, да губите вяра в себе си, да понижи самооценката и самочувствието ви.

Ето и признаците, че партньорът ви се е отказал от вас.

1. Избягва ви

Избягването и пренебрежението са силни признаци, които показват тотална липса на интерес към вас и към отношенията ви. Партньорът ви е спрял да се старае да прави компромиси заради вас. Престанал е да се интересува дали се чувствате добре. Не ви вмества в графика си. Не се опитва да присъства на важни събития или моменти редом до вас. В даден момент ще се почувствате като съквартиранти, които живеят заедно, а не са заедно като двойка.

2. Спрял е да говори за бъдещето с вас

Ако партньорът ви се е отказал от вас, той няма да говори за общите ви планове и за общото ви бъдеще. Ще преследва само своите интереси и ще сменя темата, когато го попитате за бъдещо събитие.

3. Спрял е да полага усилия

Когато някой обича, той се старае да полага усилия да направи другия щастлив. Щом половинката ви вече не се интересува от това дали сте добре, значи се е отказал от вас. Просто още не ви го е казал официално.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

13

Асан

преди 2 месеца

Не дава пачки за мола :)))

12

Анонимен

преди 2 месеца

остави те в къщи да гледаш децата.превърна те в камериерка.неглижира те.мисли те за даденост.просто част от обзавеждатето.прави секс с тебе 1 седмично.за профилактика на простатата.не те изслушва.омаловажава мнението ти..изобщо те сбутва там дето е обслужващия персонал.време е за край.напускам го.

11

на нас

преди 2 месеца

сьщо ни се прияйда и кво не занимаваме целия свят да си яде неиното