Снимка: Istock

Любовта винаги носи със себе си вълнения и куп въпроси. Когато се появи някой интересен мъж насреща ни, ние сме запленени. В случай, че и ние сме направили впечатление, започваме да комуникираме на живо и онлайн, понякога се срещаме или дори започваме нови взаимоотношения, които може би ще се развият във връзка. Тук идват многото въпроси и един съществен – "Дали вие сте неговият човек?"

Игнорира ви без видима причина

Когато той отменя вашите срещи толкова внезапно, това е лош знак за взаимоотношенията ви. Това означава, че няма отношение към вашето време, което вие бихте отделили и като цяло към вас. Действията му показват, че не го е грижа особено дали ще останете разочаровани.

Не се вълнува от важни за вас моменти

Като рождени дни, успехи, които постигате. За него това са просто бързо отминаващи моменти. Колкото по-малко един мъж мисли за важните неща за една жена, толкова по-малко е желанието му да бъде в сериозна връзка с нея.

Той не ви държат в течение на най-съществените неща в живота си

Още един знак, че се срещате с мъж, който няма намерение да се обвърже с вас сериозно е това какво и колко споделя с вас. Когато мъжът е запленен от една жена, на него му е приятно да ѝ разкрива разни неща, да я прави част от важни за него събития. От друга страна, ако си мълчи и вие научавате от други хора за нещо хубаво/лошо, което му се е случило, определено не го вълнувате.

Въпреки че всеки си има личен живот, зает е с работа и т. н., скоростта, с която той ви отговаря на обаждания и съобщения е показател за това колко сериозно ви приема. Ако той не полага усилия да ви отговори в кратки срокове или да ви се реваншира за забавянето, означава, че не се вълнува от вас сериозно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase