Снимка: Istock

Когато започнем нова любовна връзка, винаги има ясни знаци, които ни подсказват дали тя ще може да се развие във времето. Знаците са налице и когато той се отдръпне от нас, желаейки да прекъсне взаимоотношенията. Краят, когато не е желан от двете страни, винаги е болезнен за едната.

Кои са признаците, че той може да ви зареже скоро и е време да поговорите?

Вече не сте приоритет за него

Приоритетите на един мъж и това къде поставя връзката си и вас, могат много да подскажат за бъдещите му намерения. Дали да продължи да надгражда с вас или е взел решение да приключи. В случай, че вече не се чувствате като приоритет за него, а затова отново следите неговите действия, може би е време да поговорите за причините това да се случва.

Не полага усилия да общува с вас

Това е притеснително, защото здравата любовна връзка се гради върху добра комуникация. Когато спрете да комуникирате ефективно, защото той неглижира това, много е вероятно да се стреми към приключване на вашите взаимоотношения.

Всяко нещо е повод за него да се скарате

Той е раздразнителен, когато е край вас, показва, че по някакъв начин му създавате напрежение, дори и да не казвате или правите кой знае какво. Постоянно ви критикува, понякога уж на шега и е готов да се скарате за най-малкото.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase