Снимка: istock

Всеки има своята любовна история в миналото. И именно подробностите от това минало интересуват настоящите партньори в една връзка. Миналото и предишният опит до голяма степен допринасят за формирането на възгледите по отношение на връзките. Любопитно е да знаем какво е преживял партньорът ни, с какво се е сблъсквал, как е реагирал, прегрешавал ли е, дали е прощавал прегрешения.

Не само любовното минало е от значение за една връзка. Житейският опит е част от мирогледа ни и ни прави това, което сме.

И тук идва въпросът кое да споделим с настоящия си партньор и кое да премълчим. Има ли неща, които е по-добре да не казваме? Определено да.

Вижте кои са нещата, които е добре да премълчите и онези, които трябва да споделите с партньора си.

Споделете здравословното си състояние

Не е нужно да криете в какво здравословно състояние сте. Ако сте откровени с партньора си и споделите за някакъв здравословен проблем, затруднение или състояние, неговата реакция и отзивчивост или липсата на такава ще ви покажат дали си струва да поддържате връзка с него или не.

Не споделяйте историята си с изневерите

Този въпрос е деликатен и вълнува абсолютно всеки. Ако сте изневерявали, това би могло да повлияе на отношението на партньора ви към вас. Ако той знае, че сте способни да изневерите, вероятно ще му е по-трудно да изгради доверие към вас. Има обаче едно голямо условие – причините за изневерите са много и разнообразни. Ако имате сериозна причина да сте изневерили, вероятно е по-добре да го споделите с партньора си. Преценете в зависимост от мотивите, които имате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase