Снимка: Istock

Изграждането на стабилна любовна връзка в която партньорите са лоялни един към друг е трудно. Не всяка половинка е подходяща за това. Понякога всичко върви като по вода, а след време се оказва, че партньорът ни се вижда и с друга. Друг път сигналите са налице, но сякаш не ги забелязваме. Вижте 7 признака, че той може би се среща и с друга.

Опитва се да избягва определени места, когато сте заедно

Силен знак, че партньорът ви или мъжът, с когото излизате към настоящия момент играе двойна игра е, че когато сте заедно навън, той стратегически избягва места, на които може да ви видят заедно. Това може да са оживени улици, актуални заведения. Ако срещите ви са на все уединени и отдалечени места, определено има нещо нередно.

Срещите ви са станали скучни

С течение на времето всяка връзка влиза в рутина. Но ако той полага по-малко усилия във връзката ви в сравнение с преди, предпочита да си стоите у дома, вместо да се отдавате на любими занимания, а в същото време е готов по всяко време да се види с приятели, определено е възможно да се вижда и с друга.

Той ви представя по различен начин, а не както в началото на връзката ви

Сериозен индикатор, че партньорът ви се опитва да се отдели от вас, особено в присъствието на друга жена, е ако той ви представя само с вашето име, без да добавя, че вие сте неговата половинка. Други изискващи вниманието ви признаци могат да бъдат нежеланието от негова страна да показва публично привързаност. Обърнете внимание и в кои случаи се държи хладно с вас. Има ли в тези моменти друга жена в близост?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase