Снимка: Istock

Любовта е необяснима. В много отношения тя пламва без да даде възможност на партньорите да осъзнаят причините, поради които са се влюбили един в друг. Ярки личности, енергия за работа, прекрасно чувство за хумор и вибрации на една честота са само част от необяснимите причини да се влюбим в някого.

След време, когато фазата на медения месец приключи понякога настъпват непреодолими различия в енергийната сила на връзката. Всеки от партньорите или единият от тях се вглъбява в своите приоритети и вибрира на своята честота, докато другият страда и се пита какво се случва.

Има някои признаци, които подсказват, че енергийният баланс във връзката ви е нарушен и това всява хаос в нея и в чувствата ви. Ето кои са те.

Имате спорове, които не водят доникъде

Когато всеки държи на своите приоритети, разбирания и не отстъпва, се стига до задънени улици – едни и същи спорове, едни и същи предизвестени изходи от конфликтните ситуации. По-скоро липсата на изходи. Това е, което съсипва отношенията и потушава пламъка на любовта. Животът в такава енергийна обстановка е изтощаващ и води до сериозни разриви във връзката.

Чувствате се обезсилени и обезсърчени

Разочарованието, че не можете да промените нищо във връзката си, води до усещане за безпомощност. Когато се опитвате да оправите нещата, но срещате твърда стена в лицето на партньора си, това ви кара да усещате как силите и желанието ви напускат.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase