Снимка: Istock

Когато сме в любовна връзка ние очакваме, а и от нас се очаква да бъдем лоялни – сексуално, но и емоционално. Понякога се случва една връзка да достигне ниво на зацикляне. Искаме повече романтика, интимност във всичките ѝ нива, искаме от всичко, което ни кара да се чувстваме желани, необикновено, влюбени. Дали обаче се сещаме да събудим всичко това с нашия партньор или ни е по-лесно да попаднем в емоционална изневяра? Ето кои са предупредителните знаци за нея:

1. Неподходяща комуникация

Флиртът извън връзката има определени граници. Когато биват преминати, той се превръща най-напред в емоционална изневяра, а на следващ етап може и във физическа. Флиртът е само началото на неподходящата комуникация, била тя на живо или в социалните мрежи. След споделянето за липсата на интимност с партньора. Интимно споделяне на идеи за това как може да изглежда една връзка. Споделяне на информация за текущата ви връзка, за която вашият партньор би искал да си остане тайна. Сравняване на партньора с човека, с когото флиртувате.

2. Възстановяване на стара романтична връзка

В някои случаи не е лошо да поддържате добри или дори приятелски отношения с бивш партньор. Но трябва да се внимава на какво прилича това приятелство. Ако започнете да пресичате границите си и да разчитате повече на бившите си за емоционална близост, нужда от помощ или започнете да се отнасяте един към друг като към любим, това бавно се превръща в емоционална изневяра.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

14

Още нещо

преди 1 месец

Освен, че трябва да научиш правописа на български, английският също ти е проблем, очевидно гугъл преводач ти върши работа в известна степен, но за останалото ще трябва да поучиш още доста - не се пишат главна след главна буква - One Driver - дори в ника ти има грешка.
Дано съзнаваш колко неадекватно е да се опитваш да учиш другите на правопис, при положение, че ти самият не можеш да пишеш и да се изразяваш правилно- граматиката и стилистиката не са ти силните страни. Мисленето също. Дякатаа

13

NoDrivers

преди 1 месец

До One Driver
No drivers please, only smart
До монтьора, отчаяната съпруга
Да ти върна съвета, главните букви са си по местата, още един съвет към теб относно правописа -пред и не се пише запетая, освен ако е налице повторение два пъти или повече, след запетаята има пауза, там свършва част от мисълта и респективно започва друга.
Но монтьорите и отчаяните монтьорски съпруги няма как да знаят това, поне две думи си научил на английски, хайде догодина още две, няма само харманлийски да говориш.

12

One Driver

преди 1 месец

До "Всъщност ":
Извинявай, да си чувал/а за главни букви? Те са по-големи от малките,и с тях се започва ново изречение. Разбира се, когато знаеш,къде да завърши предишното.
Още веднъж, извинявай, но понеже съветваше някой друг да научи правописа, затова си позволявам да те посъветвам и аз.