Снимка: Istock

Привличането е сложен механизъм. Това, което един човек намира за привлекателно, на друг може изобщо да не прави впечатление. И все пак има някои типове мъжко поведение, които неминуемо правят впечатление на жените и ги привличат. Няма универсално правило, но определено някои мъжки жестове действат като магнит за дамите.

Кавалерство

Рицарството може и да е историческа отживелица, но ако някой мъж се държи с жена като рицар с присъщото му кавалерско отношение, това няма как да остане незабелязано. Както в миналото, така и в настоящето кавалерството е истински забележително за дамите. Колкото и да се струва старомодно на някои хора, то винаги е печелившо сред нежния пол.

Зрителен контакт

В днешния свят, в който всеки гледа в екрана на телефона си, често забравяме за зрителния контакт. Той е много важен елемент от езика на тялото и заявяването на готовност за истинска открита комуникация. Зрителният контакт е и начин да засвидетелстваме интереса си към някого, уважението си към него и желанието ни да се доближим до него. Ето защо това прави силно впечатление на дамите и е нещо, което ги привлича в мъжкото поведение.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase