Снимка: Istock

Любовта е прекрасна, но не и идеална. Дори и най-стабилните връзки имат спадове. Има моменти, в които оставаме насаме със себе си, размишлявайки върху любовния си живот. В тези моменти ни се иска да знаехме някои истини предварително, за да сме подготвени, за да ни боли по-малко. Вижте 13 истини за връзките, които никой няма да ви каже.

1. Не можете да накарате някого да почувства нещо, което не чувства. Или казано накратко – да ви обича.

2. Обръщайте внимание на това кой наистина се интересува от вас. Ако някой се опитва да ви разбере, да ви направи част от своя живот, опитайте се да го задържите в своя.

3. Времето не лекува всички рани, това е малка лъжа. За да лекувате любовните рани, трябва да приемете обстоятелствата. Само тогава може да продължите.

4. Влюбвате се в идеята, а не в човека. Факт е, че вие не познавате истински човека. Мозъкът ви запълва празнините въз основа на предишни връзки и привързаности.

5. Любовта и партньорството се случват в много форми. Можете да имате прекрасен живот с някого, който не е вашата сродна душа.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 месец

Личните лекари масово не си вдигат телефона.

4

SS

преди 1 месец

Тук където живеем със съпругата ми съседите имат 18-19год син.Теглиха заем от банка за да му купят кола.Защото не можел да си намери приятелка (представяте ли си) Е намери си малко пълничко момиче на неговата възраст.Е казвам му за 5 000лв кола такава ,за 50 000хил.по хубава,а за 150 бона вече пълен VIP.Такъв е животът и любовта сега.(егати живота)

3

MaйMyнaтa

преди 1 месец

Истината е само една! И тя е, че човека търси най доброто в света. Иии, ако, значи...ако го намери, да не се оплаква а pocто да свиква.