Снимка: Istock

Първите срещи понякога са трудна работа. Могат да са неловки, странни, да предизвикват смущение или пък да са невероятно вълнуващи и да създават усещане, че сякаш винаги сте се познавали. Каквито и да са те, има някои правила, които ако спазвате ще ви върви повече в откриването на половинка. В тези правила влизат някои малки лъжи, които е напълно ОК да изречете, за да направите добро впечатление.

„Ти беше първият човек, когото забелязах на партито“

Когато сте на първа среща все пак искате да направите добро впечатление. Важно е да сте искрени, но не е нужно да сте напълно честни. Не бързайте да казвате всичко, което ви идва наум. Спокойно можете да направите комплимент на човека пред себе си, че сте забелязали само него на мястото, на което сте се срещнали. Така ще му покажете, че е специален и че за вас има значение, че сте на среща точно с него, а не с когото и да е.

„Семейството ми, колегите ми, работата ми са напълно ОК и животът е прекрасен“

Не е нужно да го казвате точно по този начин, но все пак гледайте разговорът да върви в този дух. На първа среща никой не обича да чува за всичките ви проблеми, за това какви спорове имате с майка си, за това как колегите ви са смотаняци и че има дни, в които изобщо не ви се ходи на работа. Всички имат такива дни и проблеми, с които се борят. Не отравяйте първото впечатление на човека срещу себе си още на първата среща. Позитивното излъчване и нагласа към живота винаги играят добра роля и са във ваша полза.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Коментари Напиши коментар

15

П.Славчев 53г. Арчар

преди 1 седмица

Гладко избръснат и леко пиян
П. Славчев - винаги желан!

14

Анонимен

преди 1 седмица

"Умните жени вадят душата на мъжете с памук." Умни ли са тези жени или умело лъжат и манипулират?

13

Анонимен

преди 1 седмица

Всички лъжат и манипулират от началото до края.