Снимка: Istock

Привличането е тайнство, което науката все още не може да обясни напълно. Въпреки това има някои типове поведение, които оказват силно влияние върху мъжете. Определени видове женско поведение будят мъжкия интерес и могат да бъдат основа за възникване на по-нататъшни силни чувства.

Кои видове поведение действат опияняващо на мъжете?

Просто бъдете мила

Едно универсално качество, което привлича като магнит мъжете, е благото излъчване. Ако сте мила, учтива, усмихната и от вас лъха спокойствие, мъжете ще се лепят около вас. Приветливото излъчване винаги е привлекателно и това важи не само за интимните връзки, а и за социалните контакти. Негативизмът отблъсква.

Смейте се на шегите му

Когато някой казва шега, очаква останалите да я оценят. Ако умеете да се смеете искрено и непринудено, определено ще събудите интереса на мъжете наоколо. Смехът е положителна оценка за нечия шега. Той е сигнал, че с този човек ви е забавно, което автоматично ще насочи интереса му към вас.

Носете косата си пусната

Косата е един от забележителните женски атрибути, които мъжете обожават. Ако оставяте косата си да се вее свободно и да пада по раменете ви, това със сигурност ще привлече мъжките погледи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase