Снимка: Istock

Въпреки че рядко се случва щастлива връзка да започне от просто секс, но не е невъзможно. Много щастливи двойки са били в тази първоначална ситуация да бъдат приятели само за секс, но да се появят чувства.

Понякога хората имат нужда просто от секс, а не от ангажираща връзка. Затова са и приятелите за секс. В много случаи обаче единият или двамата партньори развиват чувства към другия. Просто е – хората са същества, които се привързват, а сексът играе голяма роля за това. Той създава близост, интимност, която невинаги може да си остане само на плътско ниво.

Независимо дали искате или не, чувствата могат да се появят и вие нищо не можете да направите, за да ги спрете или контролирате. Понякога колкото и непринудени и само физически да се опитваме да бъдат нашите отношения, при единия от партньорите или така наречени приятели може да се появят чувства. Ето и по какво си личи.

Той започва да ви задава въпроси за романтичния ви живот

Когато приятелят ви за секс започне да се интересува от това дали се срещате с други, дали изпитвате чувства, какво е интимното ви минало, това определено е знак, че у него са се зародили чувства. Интересът му не е просто любопитство, а е подтикнат от желанието му да се доближи до вас, защото има нужда от това.

Забелязали сте да ви гледа особено

Погледът не лъже. Когато някой има чувства към вас, той не може да прикрие желанието си да ви гледа, когато вие не го гледате. По тези погледи си личи желанието на някого да бъде с вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase