Снимка: Istock

Когато се срещате с някого се стремите да откриете подходящ партньор, с когото да сте щастливи. Щастието се крие в баланса на емоциите. Балансираният човек си личи по реакциите, по това какви емоции показва пред вас, по това какво мисли и как се изразява.

По време на срещите можете да откриете някои признаци, че човекът, с когото се срещате има сериозни емоционални проблеми. Тези проблеми биха могли да се окажат пречка за нормалното и щастливо развитие на отношенията ви. Когато човек има прекалено силни емоционални проблеми и те личат в поведението му, трябва да поработи много добре върху тях, за да се балансира и да върне самочувствието и готовността си за истинска връзка.

А дотогава вие можете да проследите знаците, които подсказват, че човекът, с когото се срещате, има сериозни емоционални проблеми. Ето кои са те.

Виждате червени флагове още през първата седмица на срещите ви

Ако емоционалната стабилност на партньора, с когото се срещате, е силно разклатена, това ще си проличи много бързо. Ако забележите смущаващи сигнали още в първите ви срещи, това трябва да ви накара да се замислите дали човекът е подходящ за вас. Ако го харесвате истински може би трябва да му дадете време да се справи с проблемите си, докато успокои емоциите си.

Семейството и приятелите ви са забелязали лошото поведение на партньора ви

Понякога близките ни хора наоколо забелязват повече неща от нас самите. Розовите очила, с които гледаме на новата си любов може да попречат да погледнем реално върху личността му. Затова, ако близки и приятели ви намекнат за нередности, не бързайте да ги отхвърляте, а се вгледайте в признаците.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase