Снимка: Istock

Колкото и да ни се иска в любовта всичко да ни се случва, както сме го планирали, това невинаги става. Понякога се случва да губим време и емоции във взаимоотношения, които се градят само върху секса. Какво показва, че е време да спрете да правите секс с него?

Търсите сериозен ангажимент, докато той не

Понякога се случва, жените, да объркаме времето за интимни преживявания с предпоставката за сериозна връзка. Когато двама души не гледат в една посока, единият обикновено страда. Хубавият секс с вас няма да го убеди колко невероятна личност сте, ако няма други ясни знаци, които да подсказват, че той се интересува наистина от вас като личност и търси нещо повече. Така че, ако липсват тези знаци и вие усещате, че емоционално започвате да се обвързвате, може би е време да прекратите сексуалните срещи.

Имате чувството, че той ви използва

Сексът трябва да носи удоволствие и на двамата партньори. Те да се стараят еднакво на другия да му е хубаво, да уважават онези моменти, в които не са във форма и настроение за интимности. Но ако той се интересува само от това да си достави удоволствие, претупва любовната игра, интимността, която е извън спалнята, по-добре прекратете взаимоотношения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase