Снимка: Istock

Нашият дом е огледало на живота ни. Той отразява как се отнасяме към себе си, колко сме свързани с партньора си, какви са нашите интереси и най-дълбоките ни ценности. Има безброй начини, по които домът ни отразява живота ни, но той също така може и да му влияе. Вижте как някои промени в дома могат да доведат до положителни промени в живота ви. Започнете с това да се отървете от счупените предмети.

Претрупването/бъркотията, разхвърлянето, отразява енергийните блокажи

Погледнете дома си внимателно. Има ли неща, които са струпани, излишни, които са разхвърляни. Всичко това, често води до блокиране на енергии в различни аспекти от живота, като креативност, поражда прекалено голям стрес или действа по други начини, по които може да се почувствате като в застой. Започвайки да разчиствате това ненужно струпване, тогава положителната енергия, вдъхновението, положителният поток, ще започнат да се връщат обратно в живота ви. Сякаш вратите ще започнат да ви се отварят за много неща в живота.

Празните стени отразяват усещане за преход

Усещането за дом и уют не може да бъде постигнато навсякъде. Това е силно усещане, емоция, която се свързва с безопасност, убежище. Ето защо е важно да придадете на стените в дома си индивидуалност, а не да са празни, защото може и да не осъзнавате, но тази празнота, може да е отражение, че не чувствате жилището си като свой дом, бил той ваш или под наем. Важно е да се чувствате комфортно там, където се прибирате след работния ден.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

1

qwe

преди 2 години

Първо: Да изгоним жената!