Снимка: Istock

Ако сте на 40 години или повече, необвързани сте и излизате по срещи, трябва да знаете, че има вероятност без да съзнавате да допускате някои грешки, които ви пречат отново да откриете любовта. Избягвайте ги.

Мислите, че срещите не са се променили

Да се върнеш отново в играта след години не е лесно. Много често жените, които започват от нулата своето търсене на любовта в тази възраст погрешно смятат, че всичко си е както преди. Коктейли с приятелки, партита до късно вечер, безкрайни часове по кафенета или клубове, където да хванете окото на някой интересен господин – ако това е представата ви, тя е доста погрешна.

В двадесетте ви години нещата са се случвали така, може би дори в тридесетте, но в зряла възраст жените нямат време за губене, опитване, преследване, напасване. За 40-годишните е от първостепенно значение мачмейкингът да е на ниво. Колкото по-скоро откриете сродна душа, която гледа във вашата посока, има характер, който ви допада и ви приема безусловно, толкова по-добре.

Използвате стара профилна снимка

Разбираемо е да се харесвате повече на младите си снимки. Но представете си изумлението на мъж, който очаква да види нещо съвсем различно от реалността, която се появява пред очите му. Можете без да искате да заблудите човек, който иначе би бил подходяща половинка за вас и да го разочаровате. Просто бъдете искрени и демонстрирайте зрелостта си с гордост. Това е много по-печеливша стратегия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase