Снимка: pexels

Ако излизате по срещи вероятно знаете колко голям е шансът да попаднете на лоша първа среща. В такива моменти ви се иска изобщо да не сте отишли, защото се чудите как да прекратите този ад. Независимо каква е причината да не ви е допаднала срещата, трябва да сложите подобаващ край. Това невинаги е лесно. Все пак не искате да обидите човека. Или пък искате? Вижте как да се отървете от неловката ситуация в различните случаи.

Човекът е страхотен, но няма тръпка. Искате да продължите да се виждате, но само като приятели

Шансовете да сте необвързана жена, която търси любовта, но открива възможност за истинско приятелство с мъж, са наистина малки, но пък не са изцяло невъзможни. Ако сте попаднали на такъв човек, когото смятате са суперподходящ за приятел, но не и за интимен партньор, трябва някак да му го признаете.

Най-добрият начин да го направите е да сте напълно искрени. Кажете му, че сте си прекарали великолепно и че го оценявате много високо. Занапред искате да поддържате връзка, но не интимна, а приятелска. Споделете, че се надявате той да откликне със същото. Остава да се надявате той да ви разбере и да се съгласи да опитате по този начин.

Искате срещата да свърши моментално, защото човекът е ужасен

Човекът, с когото сте се срещнали, е груб, самонадеян, отблъскващ – личност, за която съжалявате, че сте изгубили времето си. Не се колебайте да напуснете срещата. Изразете несъгласието си с поведението му и не се насилвайте да търпите неподобаващо отношение. Ако не искате да сте чак толкова резки и директни, кажете, че имате да свършите нещо спешно.

Слушайте инстинктите си. Доверете им се. Ако мъжът, с когото сте се срещнали, ви напряга или ви кара да се чувствате зле, не отлагайте, а прекратете срещата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

6

Ртъъ

преди 1 седмица

Аз съветвам да се отиде ‘тоалетната’. Много як номер.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Срещата е предварително обречена,
тъй като девойката иска фискален
бон да и дава хоризонти,а не да се трепе
от сутрин до мрак с мъж на минимална,
а и да го гледа.Да възпитава деца,като
няма с какво да ги изпрати на училище,
да ги заведе на доктор...Хубаво е 2-5 дена идилия но20-50 год.е реалното.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Тъй като основната цел на сдвояването на мъж и жена е продължението на вида, най-добре е след неуспешна среща да се лъсне бacтуна!