Снимка: istock

Прекратяване на връзката или обмисляне да го направите? И в двата случая е болезнено. Дали не се отказваме прекалено лесно от любовта си. Има ли знаци, които ни показват, че трябва да направим още едно усилие, за да спасим връзката си? Има! Eто кои са.

Умеете да разрешавате проблемите

Спрете за миг и помислете за трудностите, които сте имали с любимия човек. Как сте ги разрешавали? Дали сте успявали да надделеете над егото си, да се съсредоточите върху проблема, да го разрешите по най-разумния начин. В такъв случай си струва да се борите за вашата връзка. Но има проблеми, които подсказват, че усилията ви не си струват, като злоупотреба с доверие, изневяра, манипулация, несъвместими цели, насилия, липса на желание нещата да бъдат поправени.

Все още сте физически привлечени един към друг

С времето някои партньори започват да губят привличане един към друг, не се стараят да поддържат страстта във връзката, да бъдат привлекателни, желани. Но ако във вашата връзка все още се чувствате привлечени от половинката си, имате желание да сте си интимни, полагате усилия за външния вид, за да бъдете привлекателни за другия, а не за някой друг, тогава има смисъл да се борите за любовта ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase