Снимка: Istock

Няма жена, която да не мечтае да срещне единствения, сродната душа, с които да сподели дните от живота си. Искаме да живеем живот изпълнен с любов и все пак ако има разочарования да можем да ги преодолеем заедно. Нека бъдем честни със себе си. Никои взаимоотношения не са идеални.

Въпреки това винаги получаваме някои знаци, които ни подсказват, че настоящият партньор не е подходящ за сериозна стъпка. Ето недостатъците, колкото приемливи, толкова и червени флагчета, които казват, не се омъжвай за него, ако прави тези 5 неща.

Той винаги нарушава обещанията и ангажиментите си към вас

В началото, когато сме заслепени от любовни емоции, сме склонни да прощаваме някои неща. Изглеждат ни безобидни, но не са. Спазването на мъжката дума е нещо, за което всяка жена трябва да следи, тъй като на по-късен етап във връзката може да се окаже сериозен проблем. Ако партньорът ви не се ангажира да спази обещанията си за малките неща, как очаквате да го направи за големите...

Унижава ви

Унижението има няколко степени. То може да не се случва на публични места сред близки и познати, а когато сте само двамата. Унижението има много лица, от изневярата, до нанасянето на физически и емоционални травми, които жертвата осъзнава твърде късно. Възможно ли е да имате стойностен брак с партньор, който не ви уважава като личност и жена?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

7

Вито

преди 2 месеца

3 знака че не сте Айнщайн: 1. четете тази статия 2. четете този коментар 3. сте жена.

6

Правила

преди 2 месеца

1. Изобщо не се захващай с такъв.
2. Ако си се полъгала и отначало не си го разбрала що за стока е, забележиш ли макар и само един от тези пет знак, дари го с един шут малко по-долу от гърба и, ако не си много срамежлива, може да съпроводиш ритника с един звучен "Сикт.р"!

5

Анонимен

преди 2 месеца

В статията е описан един стопроцентов мамин лигльо, на когото още от предучилищна възраст е внушено, че основната му задача е да си гледа кефа, а всички около него са длъжни да му служат и да му угаждат. През последните 70 години броят на този тип "мъже" в България непрекъснато се увеличава. Венец на това "развитие" беше отмяната на задължителната военна служба.