Снимка: Istock

Майките и дъщерите имат специална връзка. Понякога обаче тя може да бъде изгубена или позахабена от времето, казаните лоши думи, неразбирателството или просто от разстоянието. За да не позволите двете с майка ви да изгубите тази специална връзка или за да се опитате да си я върнете, вижте какво трябва да направите заедно задължително поне веднъж в живота. Ще се почувствате много по-свързани от всякога.

Отидете на пътешествие заедно

Без значение дали ще пътувате с кола някъде из България или ще вземете самолет до мечтана за двете ви дестинация, важното е да го направите сами без да отлагате. Достатъчно време никога няма да има, ангажиментите няма да спрат да ви преследват, но времето, което може да прекарате заедно, ще излети неусетно. Ще съжалявате, ако не попътувате с майка си. Ще се убедите колко сплотяващо действат тези моменти.

Направете нещо ново

Отидете на йога, запишете се на курс по цветарство или грънчарство, а защо не и нещо екстремно, например скачане с парашут? Направете нещо ново, което да ви провокира да общувате, да обсъждате, да разменяте опит и мисли.

Включете се в доброволческа кауза

Всяка майка трябва да научи децата си да помагат на другите хора, на животните, на природата. Доброволческите каузи са чудесен пример за това. А за да бъде той още по-плътен и жив, включете се заедно с децата си. Така думите ви, подканващи децата към социална отговорност, ще имат физически израз. А примерът е най-важното нещо в цялата картина.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase