Снимка: istock

Ако се е случило така, че сте прекратили поредната си връзка и в момента сте необвързани, изобщо не съжалявайте. Има толкова много ползи от това да разполагаш с цялото време и свобода на света, че ще предпочетете да запазите волността си за по-дълго. Ето 10 причини да се радвате, че точно в този момент не сте във връзка.


1. Свободата ви е най-голямата ви ценност.
 
Не сте длъжни да се съобразявате с капризите на половинката си. Не ви се налага да се срещате с досадните му приятели. Графикът ви е обмислен само и единствено според вашите нужди и ангажименти. Свободни сте да правите каквото си поискате, с когото си поискате и когато ви се прииска.
 
2. Имате повече възможности да се срещате с хора.
 
Връзките са ангажиращи. Те отнемат от свободното време, дори когато не ни се иска. Когато сте необвързани имате абсолютната възможност да разширите социалните си връзки, да създадете нови приятелства, да скрепите старите, а защо не и да срещнете нова любов.

3. Обграждате се с любимите си хора.
 
Ако досега не сте имали време да обърнете внимание на близките, семейството и приятелите си, сега, когато не сте във връзка, можете да го направите.
 
4. Да спестите пари.
 
Когато сте обвързани, това идва с някои задължения, едно от които е общият бюджет. Теглите заем за различни покупки, споделяте спечелените пари, разплащате сметки наравно. Когато сте необвързани можете да разполагате с парите си по начин, който ви харесва без да го съобразявате с друг.

Останалите причини да сте щастливи вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase