Снимка: istock

Колкото и да не ви се иска да вярвате, зодиакалният знак, под който сме родени оказва влияние върху любовните взаимоотношения. Има представители на зодиака, с които можем да създадем пламенни връзки и такива, които са трудни за обичане.

 
Зодия Дева
 
Представителите на зодия Дева са независими, практични и често самодостатъчни. Ако има някой, който може да анализира постоянно връзките си, то това са те. Успяват да изградят психическа защита за всички, което рядко ги поставя в ситуацията на „разбитите сърца“.
 
Трудно се доверяват, затова трябва да мине доста време, докато допуснат партньора до себе си. Ако успеете да спечелите доверието на Дева, трябва да бъдете щастливи и горди от постижението си. Друго, което прави тези личности трудни във връзката си е постоянното желание за контрол, както и непрекъснатите критики.
 
Зодия Скорпион
 
Само представител на тази зодия може да ви държи в напрежение по отношение на неговите истински емоции и намерения. Трудно е да се „прочете“ един Скорпион, още повече че понякога не знае какво иска.

Всичко за трите зодии можете да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase