Снимка: Pexels

Овен 

Непрекъснато ще се налага да променяте плановете си по независещи от вас причини. Тези изненади ще ви развалят настроението, но пък и ще ви осигурят малко повече свободно време, което можете да използвате в компанията на половинката си. Подходящ момент да обсъдите спорните въпроси, заради които напоследък се гледате на криво. Причините не само ще ви учудят, но и ще ви разсмеят. Не отлагайте спешните домашни задължения, последното от което имате нужда е разправии с родителите.
 
Телец
 
Почти през ден ще се налага да избирате между собствените си интереси и тези на приятел/ката си. Лошото е, че той/тя ще настоява на своето и почти със сигурност няма да приема аргументите ви. Помислете добре дали има възможност да направите някакви комбинации, за да не се стига до остри разговори и обяснения. Липсата на време ще ви притиска, а желанието ви да сте полезни на половинката не бива да е за сметка на училищните и домашни ангажименти и на неизпълнени обещания.
 
Близнаци
 
Текущата работа ще изисква от вас повече старание и ще сте доста по-невнимателни спрямо желанията и предпочитанията на приятел/ката си. Най-вероятно той/тя ще забележи разликата в поведението ви и ще изрази недоволство. Не е изключено да се стигне и до остри реплики. Поемете отговорност за случващото се, ако държите на връзката си. Ако обаче, тези пререкания напоследък се случват прекалено често помислете дали наистина си допадате с него/нея и дали пътищата ви няма да се разминат „на следващия светофар“.
 
Рак
 
Много интересен период предстои. И вие, и той/тя ще сте толкова ангажирани, че възможностите да се виждате наистина ще са минимални. За това пък, в краткото време, когато сте заедно ще сте безкрайно всеотдайни и всеки ще се опитва до колкото може да помогне на другия. Взаимната подкрепа ще ви сближи и ще ви даде някои полезни уроци, като например, че разликите между хората са нужни, важни и желателни. Бъдете предпазливи спрямо мераците на околните да ви дават „полезни“ съвети. Може да е опит да навредят на връзката ви.
 
Лъв
 
Ежедневието ще е динамично. В желанието си да свършите всичко и на време ще сте доста припрени и насочени предимно към себе си. Подсъзнателните ви опити да манипулирате половинката си няма да получат одобрение и може да станат тема на остри спорове. Това, че вие сте си изградили някаква схема на работа не означава, че той/тя трябва да я одобри и да я спазва. Проявите на егоцентризъм никога не са били стимулиращи за една връзка и, ако искате да запазите вашата, ще трябва да помислите за поведението си. Непредвидена среща ще ви подскаже къде грешите.
 
 
Останалите зодии и какво ги чака в любовта тази седмица - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase