Pixabay

Хората могат да бъдат напрегнати по различни причини – забързан начин на живот, стрес, наличието на комплекси и т. н. Най-често склонността към тревожност е личностна черта и до голяма степен е свързана с темперамента на човек. Според астролозите обаче, има някои зодиакални знаци, които са по-податливи на стреса от други. 

Ето и кои са тези четири зодии, за които е по-вероятно да излъчват вътрешно напрежение:
 
1. Овен
 
Човекът от зодия Овен, който по някаква причина не е имал възможност да изрази своите силни емоции, може да се окаже доста напрегнат. Това не означава задължително, че този човек преминава през тежък етап в живота си. Възможно е просто това задържане и/или ограничаване на огнения му темперамент да му пречи да се отпусне или да го наранява по някакъв начин. Натрупаната или неизразходвана енергия е неестествена за Овена и му носи голямо напрежение.

2. Близнаци
 
Умът на хората от зодия Близнаци винаги работи неуморно. Те могат да изглеждат напрегнати, именно защото имат твърде много мисли и идеи в главата си и не могат да ги подредят и не знаят как да ги реализират всичките. Най-добрият начин за Близнаците да се освободят от това напрежение, е да общуват повече или да се движат като ходят пеша по-често, а за предпочитане и двете заедно. Докато за напрегнатите хора от зодия Овен се препоръчват кардио спортовете.
 
Останалите четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар