Pixabay

Първите впечатления не са всичко, но често именно те са отговорни за това как ни възприемат околните. Ако още от самото начало (по някаква причина), новите ни познати ни възприемат като личност, която излъчва отрицателна енергия, може да ни отнеме доста време да променим това им мнение. 

Факт е, че има няколко зодиакални знаци, които са склонни да се проявят като студени, сериозни и/или натрапчиви личности при ново запознанство.
 
Хората от тези зодии обикновено са по-прикрити и трудни за разгадаване. След като обаче опознаете добре личностите от въпросните зодии, често откривате, че те не са такива, каквито са ви се сторили в началото.
 
Има три зодии, които са склонни да демонстрират негативно, дори отблъскващо поведение, при запознанство, често използвайки го за маска, зад която да скрият своята неувереност.
 
Ето и кои са трите знака, които могат да проектират най-отрицателна енергия върху новите си познати, без да го правят умишлено:
 
1. Скорпион
 
Скорпионите непрекъснато сканират света и хората около себе си, а тази тяхна склонност често се възприема за твърде натрапчива и понякога дори неудобна от другите. Те разчитат на своята интуиция, за да разгадават хората около себе си, но ако нещо в тях ги притеснява, те са склонни да се държат твърде надменно, странно или отбранително. След като веднъж се отпуснат, Скорпионите започват да правят по-приятно впечатление у другите.
 
Останалите ще намерите в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase