Снимка: istock

Празничната нощ е изпълнена с емоции, които ще оставят завинаги спомени в нас. Вечерта ви може да бъде наистина незабравима, ако помислите добре за всеки един детайл, включително и времето, което ще прекарате в интимна обстановка с любимия човек. Ако искате тази година да ви се случи нещо по-различно в спалнята, вижте няколко празнични секс пози и ролеви игри.

Секс поза захарна близалка

Това е една чудесна празнична поза, с която може да разнообразите любовната игра и оралните ласки. Вие или партньорът ви сте изправени, докато другият кляка в краката на половинката си и стимулира интимните му части. Любовна игра, в която може да участват пръстите, устните, секс играчка и разбира се захарна близалка, но бъдете внимателни как ще я използвате.

Секс поза Jingle Balls

Създайте подходяща романтична атмосфера. Ако ви допада приглушената светлина, останете само на лампичките от елхата или ароматни свещи. Нека партньорът ви се настани удобно на диван или фотьойл. Вие седнете в скута му с гръб или с лице към него (бихте могли да редувате). В тази поза вие контролирате темпото. Близостта ви с любимия ще направи момента специален, но не забравяйте по време на половия акт да го докосвате навсякъде.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase