Pixabay

Как да разберете дали човека, с когото излизате, е Единственият? Има хора, които не вярват, че човек има една половинка и с нея може да прекара в щастие и хармония остатъка от живота си. И все пак ако сте се засилили към олтара е по-хубаво да пренебрегнете техния скептицизъм, но да подходите с доза реализъм. Преди да си кажете "ДА", направете последна проверка като си отговорите на следните въпроси: 

На една вълна ли сте?
 
Това е най-основната тема, по която трябва да си паснете – и двамата ли искате да имате бъдеще заедно и да минете под олтара с всички последствия (общ дим, деца и т.н.) или не. Ако той не е фен на брака или не иска да мисли в перспектива, а вие сте на обратния полюс, връзката ви е обречена.

Какви са религиозните ви вярвания?
 
Религиозните различния могат да причинят доста щети на връзката ви. Дори да не сте твърде религиозни, е хубаво да прецените дали можете да живеете с „различията“ на другия и неговите порядки, свързани с вероизповеданието му. Също така трябва да сте сигурни дали той няма да ви оказва натиск да споделяте неговото вероизповедания и произтичащите от него изисквания и ритуали.
 
Най-интересното нещо, което сте правили наскоро
 
Отговорът на този въпрос ви дава информация за самия човек (дали е авантюрист или интелектуалец, спортист, както и затова дали ще можете да се забавлявате заедно. С тази информация ще можете да видите по-добре живота си в перспектива с този човек, както и да планирате изненади и инициативи заедно.
 
Останалите въпроси ще намерите в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase