Pixabay

От време на време всеки от нас поема ангажименти, които не може да изпълни в срок. И си позволява в някакъв момент да си послужи с лъжи, за да не се изложи, например. Или от страх да не изпусна тази възможност. Тези лъжи в никакъв случай не са злонамерени, просто искаме да запазим своето положение. 

Просто някои хора изпитват трудности да спазват обещания, да изпълняват поетите ангажименти или да пазят тайни.

Има пет зодии, които го правят по-често. Ако започвате с тях общ бизнес или решите да правите някакъв проект - имайте го предвид.

Рак

Ракът не те лъже в момента на обещанието. И те не са ненадеждни хора или измамници. Просто техните стремежи и цели се променят много бързо. И при тях водещи са емоциите и чувствата. Един Рак може да ви е обещал помощ в понеделник, а в петък той да се занимава с цялата си страст с нещо друго. 

Везни

Ако Везни ви обещаят нещо и не го изпълнят, най-вероятно те просто са надценили собствените си способности. Като нерешителен въздушен знак, който иска да поддържа хармония и да не разваля взаимоотношенията с никого, Везните се ангажират прекалено много. Те са добре запознати с бързо променящата се среда и света на възможностите и имат добър потенциал. Провалите при тях се дължат на претоварване.

Водолей

Водолеят прави добро и го хвърля във водата. Понякога е твърде зает да спасява света и всъщност към водата политат неговия живот, работа, приятели и семейство.

Останалите знаци ще намерите на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase