Снимка: unsplash

Иска ни се сексът винаги да ни носи удоволствие, но понякога не се получава. Една от възможните причини е това, че не разговаряме свободно с партньора си за нашите настроения и желания в спалнята. Как да говорите за секс без да изпитвате притеснения?

Оставете срама настрана

Повечето хора се притесняват да говорят за секс и за предпочитанията си, от страх да не бъдат разбрани погрешно. Някои приемат темата за секса като табу, за други това е много личен въпрос. За да промените всичко това, преодолейте ограниченията, които ви спират да говорите.

Говоренето за секс, както и правенето, не е срамно нещо

Не се страхувайте да използвате думата „искам“ пред партньора си и когато става въпрос за секс. Не забравяйте за вашите желания и споделянето им по време на любовната игра или половия акт. В този процес ще ви бъде много по-лесно да говорите, защото под въздействие на възбуда не чувствате ограничения.

Ето защо, опитайте се първоначално да изразите вашите желания по време на секс, а след края не забравяйте за комплиментите към партньора ви. Също така след секс, все още не сте под въздействието на ограничения и бихте могли да споделите емоциите от преживяното, какво ви се иска да преживеете следващия път.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase